Monday, August 14, 2006

LOOPSCHOENEN

Deze week veel gelezen over de aanschaf van loopschoenen; over proneren, overpronatie, de platvoet, de normale voet, knik- en holvoeten, de "natte voeten-test".

Volgens mij heb ik een redelijk normale voet, gezien de afdruk in het zooltje van mijn tennisschoenen en de uitkomst van de natte voetentest in de badkamer. Uiteindelijk niet het advies opgevolgd om naar de specialist te gaan, maar een paar Asics gekocht bij mijn favoriete sportwinkel in Leiden.

Wat zien al die loopschoenen er trouwens stuk voor stuk verschrikkelijk lelijk uit. Je zou toch zeggen dat de sportschoen de laatste jaren op grote schaal is geïntegreerd in de modewereld en dat de look en feel van dit type schoeisel steeds belangrijker zijn geworden. Dit geldt duidelijk nog niet voor de loopschoen. Voordeel hiervan is wel, dat je je niet kunt laten verleiden tot de aanschaf van een paar loopschoenen omdat ie er nu eenmaal leuker uitziet. Maar of ik de juiste loopschoen heb gekocht; we zullen het wel merken de komende weken.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home