Wednesday, October 17, 2007

ZILVERENKRUIS ACHMEA LOOP

Beste lopers van de ING New York City Marathon 2007,

Na maanden lang intensief trainen, drie gezamenlijke bijeenkomsten op Papendal, alle tips van Marti, is het dan zover…… Zilveren Kruis Achema loop in Haarlem op 7 oktober aanstaande. ATP heet u van harte welkom in de Philharmonie te Haarlem. Deze locatie bevindt zich op ongeveer 7 min lopen van start/finish. Bij binnenkomst ontvangt u, uw startnummer, evenals consumptiebonnen. Nadat iedereen binnen is zal er een kort informatief programma zijn, waarbij Marti ten Kate en Wim Verhoorn u zullen inlichten over de laatste looptechnische feiten op weg naar de ING New York City Marathon.

Ook dit jaar zullen er twee paramedische begeleider meereizen naar New York; Theo Lepelblad en Remco Evers. Op 7 oktober kunt u met hen kennismaken en bij hen terecht voor vragen over kleine blessures of tips hoe hiermee om te gaan. Zij staan voor u klaar. Tevens zullen wij nog extra aandacht besteden aan de werkwijze rond het inplannen van afspraken met de fysiotherapeuten in New York in de volgende nieuwsbrief.

Philharmonie Haarlem
Lange Begijnenstraat 11
Haarlem
Tel: 023-5121212

Programma
Wij hebben voor u het volgende programma samengesteld.
10.00 Ontvangst van de lopers in de Philharmonie te Haarlem.
10.30 uur koffie, thee, wat snacks en bananen.
11.00 uur Start informatief programma, waarbij Marti en Wim u de laatste feitjes en weetjes vertellen over de ING New York City Marathon en natuurlijk over de Zilveren Kruis Achmea Loop.
12.15 uur Start van de halve marathon
Nadat u gefinished bent, bent u weer van harte welkom in de Philharmonie. Er is een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje. De dag wordt rond 15.30 uur afgesloten.

Overige informatie
Meer informatie over het parcours en de organisatie kunt u vinden op:
www.zilverenkruisachmealoop.nl
Met sportieve groet,
ATP, The Advanced Travel Partner
ATP Sports Events, ATP Running
Marti ten Kate en Wim Verhoorn
Annemieke Zomer en Soraya Wijnker
Beechavenue 101, 1119 RB Schiphol-Rijk, The Netherlands

0 Comments:

Post a Comment

<< Home