Wednesday, February 07, 2007

WINTERWEER

De training van dinsdag 6 februari vanwege een vergadering van Andrew vooruitgeschoven naar de maandag, waardoor de maandagavond een zeer drukke avond werd met de zwemles van Pepijn & Bas, de uitgelopen castratie van Kareltje en een trainingsrondje (10 in ; 2x 13'Z1; 10 uit). Na terugkomst van de dierenarts met een ontmand konijn om 21.10 uur een rondjje gaan lopen met Andrew. Na driekwartier al weer thuis met ruim 6,5 kilometer in de benen. De volgende dag waren wij zeer blij met het vervroegen van de training, omdat de sneeuw en hagel met bakken uit de hemel kwam.
Het westen van Nederland werd bedekt met een witte deken, terwijl ik zonder schuldgevoelens heerlijk voor de open haard kon blijven zitten. Ik moest helaas nog wel even het keukendak op om de natte drap van het dak te vegen, die een kleine lekkage boven het aanrecht veroorzaakte. Woensdaganavond helaas niet in de gelegenheid om te trainen en of de weersomstandigheden trainen op donderdag toelaten, valt nog te bezien. Gaat het zowaar toch het voorgenomen rustig weekje worden.
DE BILT - Het gaat donderdag in de loop van de ochtend flink sneeuwen in het hele land. Met name in het midden en noorden zal de sneeuw lang blijven liggen. Dat zegt het KNMI woensdagmiddag.
Bekijk weerjournaal
Volgens de meteorologen van het KNMI zal er een pak sneeuw van enkele centimeters vallen. Lokaal kan tussen de 5 en 10 centimeter vallen.
Weeralarm
De sneeuwval zal donderdag na de ochtendspits voor veel overlast in het verkeer zorgen. Het KNMI heeft woensdagmiddag een voorwaarschuwing gegeven en schat de kans op een Weeralarm voor donderdag op 75 procent.
Marathon New York 2007 ATP sponsorloop Poeladvies

0 Comments:

Post a Comment

<< Home