Friday, June 15, 2007

NOODWEER

Poeladvies, Pepijn Wigmans Steltman Watches Wout Ren voor Leven
BNR - 15 juni 2007 07:46
Noodweer zorgt in hele land voor overlast


Tijdens het noodweer van donderdagmiddag en -avond zijn extreme hoeveelheden regen gevallen. Op sommige plaatsen kwam 70 millimeter naar beneden. In Zuid-Holland kreeg de brandweer meer dan 250 meldingen over ondergelopen straten, tunnels, huizen en kelders. Vooral Leiden werd zwaar getroffen. Daar liepen de nodige straten, tunnels en kelders onder.

.... en ondertussen zat ik donderdagavond in looptenue op de bank te wachten op een opklaring om mijn trainingsinspanningen - na de Halve van Leiden - weer op te pakken. Er kwam maar geen einde aan de regen en om half tien met regenjack aan mijn ronde begonnen. Hoewel het met bakken uit de hemel kwam liep best lekker in de regen en ik volbracht ontspannen 7,5 km in 45 minuten. Het enige mindere was een licht kloppende kies die woensdag een wortelkanaalbehandeling had ondergaan.

Aanvankelijk zou ook Andrew -voor het eerst het oplopen van zijn kuitblessure- de loopschoenen weer aantrekken om een rondje in te lopen, maar die zag er vanwege een vingerblessure op de valreep van af. Hij had woensdagavond bijna zijn vingertop eraf gesneden met een vlijmscherp hakmes, en die klopte nog iets te veel om ontspannen een stukje te gaan hollen.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home